Mit navn er Louise Lönborg, jeg er født i 1976. Min store passion er styling og indretning med et æstetisk resultat for øje.

Forkærligheden, motivationen og interessen for indretning har jeg fra min mor, som selv har malet, istandsat og indrettet alle vores barndomshjem. Derfor var det helt naturligt for mig, at indretning og styling blev en del af mit arbejde.

Udover at indrette for private og erhverv, arbejder jeg også som rekvisitør og scenograf i filmbranchen, hvilket jeg har gjort siden 2001, hvor jeg blev uddannet dekoratør.

Jeg laver også selv kunst og DIY projekter, jeg elsker den kreative proces og bliver lykkelig og endnu mere passioneret over et vellykket maleri eller projekt.

Det er et stort privilegie for mig at få lov til at arbejde med min passion.

I min indretning går jeg stærkt ind for bæredygtighed, og arbejder med det via genbrug af møbler i hjemmet og anbefaler FSC producerede møbler ved køb af nyt. Det bæredygtige koncept jeg tilbyder mine kunder er, at jeg for få midler skaber de forandringer og udtryk i hjemmet, som kunden ønsker. Jeg genbruger så ofte som muligt møbler, lamper, tekstiler mm. På den måde er det muligt med ommøblering og f.eks. maling, at skabe det nye ønskede univers for den enkelte, par, familie eller firma. Store forandringer for få penge. Belysning er for mange en stor udfordring. Sammen med kunder finder jeg ud af, hvad behovet er, og hvilken stil og stemning det skal være, så kunden står med det bedste resultat som muligt.